Zorlu Molde deplasmanından Fernandao ve Ozan'ın golleriyle 2-0'lık galibiyetle ayrıldık ve gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladık.Gruptan çıkma iddiası kalmayan Celtic karşısında Kadıköy'de alacağımız minimum beraberlik,bizi üst tura taşıyacak..Gelelim maçtan notlara; 

-Zemin
Aker Stadyumu'nun zemininin suni çim olması işleri zorlaştırdı.Maç sırasında yağan yağmur yağışı ve fırtına,bizim açımızdan zorluk seviyesini daha da arttırdı.Uefa bu maçı Norveç'te oynatmak yerine Bigaspor'un halı sahasında oynatsaydı,seyir zevki daha yüksek bir maç ortaya çıkardı herhalde.


-Oyun
Mevcut saha ve hava şartlarına göre gayet iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum.Bence;dün akşam sahada olan Josef-Ozan-Diego 3'lüsü,mevcut kadro içinde orta sahada oluşturulabilecek en ideal 3'lü.Takım ileriye daha rahat çıkıyor bu 3'lü ile.Tabi bu üçlü yüzünden hücumsal anlamda beklentinin altında kalma ihtimalimiz de söz konusu.Önümüzdeki maçlara bakmak lazım bunun için.

-Goller
1.gol öncesi yaptığımız paslaşmalar harikaydı..Alper'in kestiği harika pası iyi değerlendirdi Fernandao ve bizi 68.dakikada öne geçiren golü attı.2.golde de Ozan Tufan,Fernandao'nun arkasından yaptığı koşuyu golle süslemiş oldu.Takipçiliği takdire şayan.

-Ozan Tufan
Topal'ın yerine sahada olan Ozan Tufan iyi bir oyun sergiledi,attığı golle de gereken mesajı hocaya verdi.

-Bruno Alves
Safi zarar.Kırmızı karttan yine yırttı bir şekilde.

-Spiker
Levent Özçelik'in maçı isteksizce sunuşu dikkatlerden kaçmadı.Attığımız gollerde de verdiği reaksiyonu fazlasıyla şaşırtıcı buldum.Bu tarz reaksiyonları spikerlerimiz genelde Türk takımları gol yediği zaman gösterirler.Tuhaf.

-Taraftar
 Bu soğukta Aker Stadı'na gelerek takımı desteklemeye çalışan taraftarlara ne desek az.Hepinize helal olsun,ayaklarınıza sağlık.