Süper Lig'in 13.haftasındaki derbi(!?) maçında Trabzonspor'u Nani ve Fernandao'nun golleriyle 2-0 mağlup ettik ve Beşiktaş'ın da Akhisar'a yenilmesiyle liderlik koltuğuna oturduk.Maçta öne çıkanlara şöyle bir bakacak olursak;

-Oyun
İlk yarıda gösterdiğimiz futbol,istediğimiz türdendi.Önde baskı,sürekli hücumu düşünen ve mücadele eden bir takım.Ki,istatistiksel olarak da epey bir üstünlük kurmuştuk ilk yarının sonunda. İkinci yarıda ise daha kontrollü bir futbol oynadık ve skoru koruma/rakibin açığını bularak gol atma çabasına giriştik.
İlk yarıdaki baskılı oyun,ikinci yarının ilk 25 dakikasında da devam edebilirdi aslında.Kontrollü oynamaya biraz erken başladık sanki ikinci yarıda.


-Nani
1.golde Trabzon'un "Onuru" ile oynadı dersek,yanlış söylemiş olmayız.Dün akşam muazzamdı.1 gol 1 asistle oynadı.Taklalarına ve mücadelene kurban.


-Fernandao
Bu akşam attığı golle,toplamda çubuklu formayla 11.golüne ulaştı Fernandao.Bize de "helal olsun" demek düşer.

-Diego Ribas
Didinme,çırpınma gırla fakat hücumsal anlamda tam bir Yossi Kohen'di bu akşam.Türkiye'ye gelirken,seni Diego yapan meziyetlerini niye yanında getirmedin diye sorarlar adama.Hiç mi son vuruş ve şut çalışmaları yapmıyorsun be adam?
 
-Salih Dursun
Bu müsvedde ya küçükken okuldaki Fenerbahçeli arkadaşlarından sağlam bir sopa yedi,ya da malum takımın taraftarına yaranmak için gerizekalı taklidi yapıyor..Fenerbahçe ile oynadıkları her maçta yaptığı sportmenlik dışı hareketleri anca bunlara bağlayabilirim.Bu futbolcu artığının bugün hala hayatta kalmasında en ufak payı olan kim varsa,hepsine selam(!) olsun buradan.Öptüm.