Vitor Pereira'nın "kaçışı" sonrasında,yeni teknik direktör adayları da az-çok netleşmeye başladı. Yöneticilerin twitter hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlara bakılırsa,Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'ye geri getirme çabaları var şu sıralar.

Öncelikle şunu belirteyim,kendisini şahsen çok seviyorum ama,hocalığını ve benimsediği futbol felsefesini beğenmiyorum.Fenerbahçe'ye küçük geldiğini düşünüyorum.

Bakın,Vitor'dan kurtulma isteğimizin ana sebebi,takımı defansif oynatmasıydı. Hem bunu söyleyip hem de "Aykut hoca geri gelsin" demek çelişki değil de,nedir? Bu düşünceyi savunan insanlar boş konuşmuyorlar. Koskoca 3 sezon.Kontraatak bile yapamadan tamamladığımız,1-0'a yatılan maçlar...

Bazı gerizekalılar da Aykut hocaya karşı bir nefretimiz olduğunu,o yüzden böyle söylediğimizi düşünüyorlar. Alakası yok be kardeşim.. Aykut hocanın gelmesini istemeyenler,onun futbol felsefesini beğenmedikleri için böyle söylüyorlar.

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin "Fenerbahçe" olmasında katkısı büyük,bu tartışılamaz bile. Ama bu durum "Aykut Kocaman'ın hocalığını eleştiremeyeceğiz" anlamına gelmiyor.

Bu düşünceler Aykut hocaya karşı oluşan bir ön yargı veya nefret değildir,izandır. Bu bilinse,yeterli.