Her sene olduğu gibi,bu sene de Avrupa Ligi'nde oynamamıza rağmen Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kura çektik. Belki de Uefa'nın "turnuva maçlarında hikaye yaratma" takıntısına kurban gittik,bilemeyiz.Robin van Persie ve Dirk Kuyt'ın medya tarafından ön planda olacağı maçlara şahit olacağız.

Mourinho,Ibrahimovic,Pogba transferleriyle çehresi değişen ve Premier Lig'in en büyük şampiyonluk adayı haline gelmiş olan Manchester United'la Uefa Avrupa Ligi'nde aynı gruba düşmek de anca bizim başarabileceğimiz bir iş zaten. 2 maçtan da puan beklemiyorum bizim takımdan.Maç tarihinin olduğu haftalarda ManU'nun çok kritik maçları olması dolayısıyla Mourinho'nun rotasyona gitmesi,belki şansımızı arttıran faktör olacaktır.

Feyenoord,Eredivisie'de iyi başladı.Bizden formdalar.Grup ikinciliği için iyi bir mücadele vereceğiz.

Zorya Luhansk ise tam bir kapalı kutu.Puan kaybına açık.Molde'nin geçtiğimiz sezon yaptığına benzer bir süpriz yapabileceklerini düşünmüyor olsam da Feyenoord ve bize zorluk çıkartacaklardır.Neyse ki,Ukrayna'daki maçı Eylül ayında oynayacağız.Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız.