17 maçta 16 puan. Hem biz, hem de Antalyaspor maça gelmemiş gibiydi. Ev sahibi ekibin kadro bakımından eksikleri vardı. Bunun üzerine bir de "1 puan bana yeter" düşüncesi eklenince, seyir zevki açısından iyice düşük bir maç izledik.

Maça, Soldado'nun kaçırdığı pozisyonla başladık. Orada topu alır almaz şut çekmek yerine topu sürerek kaleye doğru yönelseydi skor avantajını maçın hemen başında elde edebilirdik. İlk yarıda zaten bu pozisyon dışında net pozisyonumuz yoktu. Süper Lig'de oynadığımız deplasman maçlarının ilk yarısında gol atamama geleneğini sürdürdük.

İkinci yarıda 53. dakikada Ekici'nin frikiği ve Isla'nın direk dibinden kaçırdığı pozisyon dışında dişe dokunur bir pozisyonumuz yoktu. 

*Antalyaspor'un kendi evinde lacivert formayla oynamasına anlam veremedim.
 
*14. dakikada Cissokko'nun, yerdeki Ekici'nin bacağına bastığı pozisyon net kırmızı kart. VAR'a rağmen o pozisyonda kart çıkmamış olması akıl alır gibi değil.

*Mehmet Ekici dışında sahada varlık gösteren oyuncumuz yoktu.
 
*Roman 75. dakikada manasız bir kırmızı kart gördü. Umarım bu formayla son maçı olur. Kendisi hakkındaki düşüncelerim geldiği günden beri sabit.

*Küme düşüyoruz, millet hala işin goygoyunda. Bu futbolculara devre arası izni verilmemeli. Hak etmiyorlar.Yazacak çok şey var ama, bu maç özelinde değil. İçimiz acıya acıya, başka bir postta ilk yarı değerlendirmesi yaparız. Gerçi, neyini değerlendireceksek? Orası da ayrı bir konu.