Şaka gibi bir maçtı. Farklı kazanabileceğimiz bir maçtan puan kaybıyla ayrıldık. Maçın bir devresi gündüz, diğer devresiyse gece...

İlk yarıda Cocu ve Koeman'ın Fenerbahçe'sini görmüş bizleri oldukça şaşırtan, topa hakim, ne oynadığını bilen bir takımı ve oyundan zevk alan futbolcu grubunu izledik.

18. dakikada Isla'nın ortasında Ayew'in golü, 28. dakikada da Valbuena'nın ortasında Skrtel'in attığı golle 2-0'ı bulduk.

İkinci yarıda ise işler tersine döndü. İlk yarıdaki tempolu oyundan kaynaklanan kondisyon düşüklüğüyle beraber; ikinci yarının ilk 10 dakikasında, yarı sahamızda yaptığımız gereksiz pas hataları ve top kayıpları can sıktı. Nitekim, Erzurumspor maçtaki ilk golünü de bu aralıkta buldu. 48. dakikada.

57. dakikada Ekici'nin ceza sahası dışından çektiği şut, 70. dakikada Benzia'nın pasıyla Ayew'in karşı karşıya kaldığı pozisyon ve son dakikada Elif'in bocaladığı pozisyon dışında ikinci yarıda dişe dokunur bir pozisyon üretemedik.

Thy'nin skoru 2-2'ye getiren golü... Fenerium Üst B blokta izledim maçı. Gol önümde oldu bir nevi. Thy o şutu çektikten sonra topun kaleye gidişinde sanki zaman durdu. Derin bir sessizlik ve topun garip bir şekilde kaleye gidişi... Şaka gibiydi.

*Oynanan futbol; ilk yarıda tatmin ediciydi. Bu kadronun oynayabileceği maksimum futbol bu. İlk yarıda skor daha da farklı bitebilirdi aslında. Devre arasında yapılacak takviyelerle içinde bulunduğumuz çukurdan kurtulacağız, şüphe yok.

*Slimani'nin 7,11 ve 53. dakikada kaçırdığı pozisyonlar. 3 puanın elden gidişinin ana sebebi. Takımın başında Ersun hoca değil de, Koeman olsaydı Slimani yuhlamalar yüzünden maçı tamamlayamazdı. Sırf hocanın hatrına insanlar bir yandan küfretti, diğer yandan alkışlarıyla küfürleri bastırdı. Devre arasında kiralık sözleşmesini fesh etmenin yollarını aramalıyız. Güreşçi değil, golcü lazım bize. 

*Maçın son dakikasında Benzia'nın çektiği frikik.. Allah seni ıslah etsin kardeşim. Futbolcudan ziyade bir tahtakurusunu andırıyorsun.

*Stad atmosferi attığımız 2 gole kadar gayet iyiydi. Sonrasında kademeli olarak tribün temposu düştü ve "güneşimi kaybettim" adlı uğursuz beste girildi. Son dakikalarda Erzurumspor yüklenirken girilen kişisel besteler de manasızdı.

*Erzurumspor taraftarı; harikalardı. Deplasman tribünün neredeyse tamamını doldurdular ve oldukça organizeydiler. Lige renk kattıklarını düşünüyorum. Umarım bir yolunu bulup ligde kalırlar.