Queen öyle bir grup ki, hayatında hiç rock müzik dinlememiş bir insan bile, tuttuğu takım şampiyon olduğunda "We are the Champions" ile gururlanır, Pepsi reklamında "We will rock you" şarkısındaki tempoyla alkış tutar. 

İşte böyle bir grubu, yani müzik tarihinin en iyi grubunu ve tarihin en sansasyonel müzisyenlerinden birisini konu alan film, daha iyi ve daha doyurucu olabilirdi. Beklentimin epey altında kaldı..

Queen grubunun diğer üyeleri için cast seçimi harika ama Freddie Mercury için Rami Malek'in seçilmesi fazlasıyla zorlama olmuş. Oyunculuğu gayet iyi ama bıyık ve saçlar dışında zerre benzerlik yok abi ya. Freddie'yi oynayabilecek tek kişi var; o da Sacha Baron Cohen.

Freddie Mercury'nin filmde gösterildiği kadar ezik bir karakter olmadığını düşünüyorum. Eski röpörtajlarından gördüğümüz kadarıyla gayet de kendisinden emin ve fazlasıyla özgüvenli birisi. Kameralara şakalar yapan, dil çıkartan bir insanı basın toplantısında gelen sorular karşısında agresif ve başı dönmüş şekilde filmde izlemek de garip geldi doğrusu.

Kronolojik hatalara hiç girmiyorum. Queen'in fanı olan kişiler zaten sosyal medyada bu hataları belirtmişler zaten.

Filmi sanki YouTube'da Queen grubuyla ilgili videoları kesip yapıştırmışlar, aralara 1-2 sahne koyup film yapmışlar gibi geldi. Filmi izleyerek alacağınız hazzı, eski konserleri izleyerek ve şarkıları dinleyerek de elde edebilirsiniz.