Uspjeh: HBO Europe yapımı, şahane bir Hırvat dizisi. Kader, birbirinden alakasız 4 farklı insan olan Kiki, Haris, Vinka ve Blanka'yı bir araya getiriyor ve hayatlarını kesiştiriyor.

Kristijan Mihletic: Bir yandan geçim sıkıntısıyla uğraşan, diğer yandan astım hastası çocuğuyla ilgilenmeye çalışan ve evinin üzerindeki haczi kaldırmaya çalışan genç bir adam. Karaula filminden Sinisa rolüyle hatırladığımız Toni Gojanovic tarafından canlandırılıyor. 

Vinka: Evli, çocuk sahibi bir bankacı. İşe gideceği sırada yaptığı bir trafik kazasının ardından, tanımadığı bir adamın kendisini darp etmesi sonrasında kolundan sakatlık geçiriyor.


Blanka: Babasından nefret etmesine rağmen mecburiyetten dolayı onunla yaşayan, Türk tabiriyle gözü dışarda diyebileceğimiz karakterde bir kadın.

Haris: Zagreb'in en önemli inşaat şirketlerinden birinin sahibi. Yaşadığı aydınlanma sonrası şehre ihanet etmemek için, projesini iptal etmeye çalışıyor ama onun da yakasına Lujo Kralj yapışıyor.

 
Blanka ve mafya babası Danilo'nun oğlu, bahsi geçen tüm karakterlerin tesadüf eseri orada bulunduğu bir alanda kavga ediyorlar ve yaşanan hengame sırasında Danilo'nun oğlu bıçaklanarak hayatını kaybediyor.

Vinka'nın darp dosyası ve Danlio'nun oğlunun dosyası arasında çakışmalar gören komiser Kalic, işin aslını araştırmaya başlıyor ve ortaya acayip bir olay örgüsü çıkıyor.

50'şer dakikalık 6 bölümden oluşuyor ve su gibi akıyor dizi. "Tek sezonluk mu yoksa devamı olacak mı?" konusu ise belirsiz. Final bölümünde geçen bir replikten yola çıkılarak dizinin 2. sezonu da çekilebilir. Takipteyiz...