Fenerbahçe taraftarları, eski sevgilisini unutamadığı için kendisini ilişkiye kapatmış erkeklere benzediler iyice. Geçmişle mastürbasyon yapma halindeler. Gerçek başarılar yerine 6-0, unutulmaz Avrupa/derbi maçları ve futbolcuların saha içindeki kavgaları ile tatmin oluyorlar.

Sosyal medyada eski maç görüntüleri ile arka plana eklenen ucube arabesk şarkılar, tribünde söylenen türkü bardan fırlamış besteler... Geçmişte başarılı olmuş fakat miadını doldurmuş spor adamlarını camiaya tekrar katma isteği...

Bağımlılık ve dopamin arasındaki ilişkiyi bilirsiniz. Kişi, zevk aldığı/mutlu olduğu an dopamin hormonu tarafından ödüllendirilir. Fenerbahçe taraftarı da geçmişte yaşayarak mutlu olmaya çalışıyor. Bağımlı oldukları için gerçekleri göremiyorlar/görmek istemiyorlar.

Galatasaray taraftarıyla "başarılar gelir geçer" tezahüratı yaptıkları için sürekli dalga geçerdik. Zamanla, o tezahüratın ete kemiğe bürünmüş bir haline dönüştük. Ruh halimiz düzelmediği müddetçe, sadece geçmişiyle övünen sıradan bir kulüp haline dönüşme sürecimiz devam edecek.