Başkan... Bize hala bildiğimiz şeyleri anlatıyorsun. Bize bilmediğimiz şeyleri anlat. Madem istifa etmiyorsun, son sezonunda ne yapacaksın çık bunları anlat ama senin bir planın programın olmadığı için bunları çıkıp anlatmak yerine laf kalabalığı yapıyorsun.

Ülkenin ekonomisi berbat buna katılıyorum fakat bu ekonomi sadece Fenerbahçe'yi mi etkiliyor?? Bu geçerli bir bahane değil çünkü bu mantıkla ülke futbolunda şampiyon çıkmaması lazım. Diğer takımlar nasıl başarıyorsa sen de onu yapacaksın. Yapamadığın için eleştiriliyorsun zaten.

Kombine ücretlerine dair eleştirileri dolar hesabıyla yapıyorsun... Aklınca "ucuza alıyorsunuz aslında" demeye getiriyorsun. Ya sabır. Biz dolarla maaş almıyoruz sayın başkan. Çok özür dileriz senden kusurumuza bakma.

Yayın gelirleri için federasyonu eleştiriyorsun. O zaman neden hala TFF'nin arkasında durduğunu belirten açıklamalar yapıyorsun? Kulüpler Birliği başkanı da sensin kardeşim? Yapsana gerekeni? Bizimle dalga mı geçiyorsun?

Taraftarlar kurşunlanma olayı konusunda ne yapabilir? Ne yapabilir? Sen bu kulübün başkansın! Sen bunlarla mücadele etmek için oradasın. Bu yüzden seçildin. Sen bizi temsil edeceksin, biz seni değil!

Camiadan reaksiyon olmamış... "Gerekirse mermi kullanabilirsiniz" diyenlere rağmen canı pahasına yürüyenler başka takım taraftarıydı zaten. Camiadan reaksiyon olmasaydı belki sen de hapisteydin. Çok çok ayıp ediyorsun başkan bu taraftara.

Sen koruyacaksın sen! Sen bu kulübün başkansın! Neden oradasın o zaman? Sen ya hangi kulübü, hangi değerleri temsil ettiğinin farkında değilsin; ya da başka emellerin var. Koskoca Fenerbahçe, "siz önden gidin ben arkadan gelirim" diyen korkak birisi tarafından yönetiliyor.

Fenerbahçe Divan Kurulu başkanı da Fenerbahçe taraftarına provokatif diyemez! Bu kulübü, hangi kulübü yönettiģinin farkında olmayan kişilerden kurtarmak zorundayız.