Nordsjælland maçı için söylenecek söz yok. İlk yarıdan sonrasını takip edemedim. Sabah hem skoru hem de arkadaşlarımın maç ile alakalı mesajlarını görünce şok geçirdim. Şu an bile şaka gibi geliyor 6-1'lik yenilgi.

İlk 11'den bazı futbolcuların olmayışı her takımı olumsuz etkiler fakat burada devreye teknik direktör meziyeti girer. İsmail Kartal son 1 aydır yaptığı ve yapmadığı tercihlerle bu meziyete sahip olmadığını bize gösteriyor. Bu söylemim, kendisinin teknik ekibi için de geçerli.

Kazandığımız haftalarda bile hem rakibi, hem bizleri şaşırtan bir tane bile hamlesini; maça dokunuşunu göremedik. Kadro eksik olmadığı için bunu yapmayışı bize pek yansımıyordu çünkü bir şekilde kazanıyorduk. Eksikler sonrasında kabak gibi ortaya çıktı bu durum son 1 ayda.

Sezon başında "namağlup lider çıkarız" dediğimiz Avrupa'nın 3. seviye kupasında, Nordsjælland'dan (ki kendilerini asla küçümsemiyorum) 6 tane yemek ve son maçlar öncesinde gruptan çıkamama ihtimalimizin belirmesi kabul edilebilir şey değil.

Umarım bu maçtan gerekli dersleri çıkartırız.