Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kafa kafaya gitmeye devam ediyor. Ligin bitimine 17 hafta kaldı ve 48 puanlı 3 takım var yarışta. Fenerbahçe de bunlardan birisi ama oyun anlamında pek ümit var değiliz. Yönetim ise takıma yapılan eleştirilerden rahatsız.

Onlar da puan kaybedecek... Biz şampiyon olacağız... "En çok nefret ettiğim cümleler" listesi yapsam zirveyi zorlayacak iki cümle.

Bu cümleleri son 6 yılda defalarca kez duyduk ve sonunda neler olduğunu biliyoruz maalesef. Biz bu filmi defalarca kez izledik. Fenerbahçe böyle düşünerek değil, "en iyi kadro bende olmasına rağmen neden bunlarla aynı puandayım? Demek ki bir sorun var." diye düşünerek kazanır.

Beşiktaş, hoca farkı olmasa ilk 5'e zor girecek bir kadro kalitesine sahip. Galatasaray, en önemli oyuncusu Muslera'dan 5 ay faydalanamamış, ligin ilk yarısını forvetsiz geçirmiş. Bu iki takımla aynı puanda olmak marifet değil, başarısızlıktır. Eleştireceğiz tabii ki.

Kendi evinde Beşiktaş'a yenildin; adamları şampiyonluk havasına soktun. Kendi evinde Galatasaray'a yenildin; adamları şampiyonluk havasına soktun. Ne yapalım, alkışlayalım mı bu takımı şimdi?

21 Şubat 2021 Fenerbahçe 0-1 Göztepe maçı sonrası güncelleme: Puan puana olduğumuz için yapılan eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyordunuz. Liderin 3 puan gerisine düştük. Şimdi eleştirme izni var mı?

14 Mart 2021 Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği maçı sonrası güncelleme: Liderin 5 puan gerisine düştük. Liderin 1 maçı eksik, kazanırsa fark 8. Önümüzdeki hafta da bizi yenerlerse fark 11! Şimdi eleştirme izni var mı?