Putin tezahüratı neden bu kadar abartıldı? 15 yıldır giyeceği bikiniyi bir türlü seçememiş bir şaklabanın twitiyle nasıl bu kadar gaza gelebildiniz? Aynen aynen, acil kodla toplanılmış ve Fenerbahçe'yi bu yüzden çarmıha gerecekler. Gerizekalılar sizi.

Aynı tribün, 6 yıl önce de Putin'e sövüyordu. Avrupalılar terör örgütü flaması açarken bir şey yok, Sırplar 1. Milos Oblic tezahüratı yaparken, savaş suçlularını pankart yaparken bir şey yok ama 30 saniye Putin tezahüratı oldu diye 10 yıl men yiyeceğiz. Aynen, aynen.

Savaşla alakası olmamasına rağmen sırf Rus diye takımlar, sporcuları men edecek kadar cadı avcısı Avrupa'nın yaptığı ve gösterdiği her şeyi, tüm dayatmalarını doğru kabul etmeye devam edin siz.Ukraynalılar, Ruslar bu kadar konuşmuyor şu konuyu.

İlk maçta adamlar milli marş okudular, alo? Avrupa kupalarında hangi maçtan önce milli marş okunduğunu gördünüz? Tüm maç boyunca hem sahadakiler, hem kenar yönetimi Fair- Play'in dışına çıktı. 30 saniyelik bir sekans olmuş, çok mu?

Konya'da rakip ülkenin marşını yuhlayanların çocuklarısınız. Takım otobüsünü kurşunlayanlara sahip çıkanlarsınız ve İngilizleri öldürmekle övünenlersiniz. Fenerbahçe'ye laf atmadan önce biraz düşünün bakalım biz ne kadar temiziz diye?

madem bu kadar duyarlısınız, kışın doğalgazı yakmayın? 30 saniye bir tezahürat sonrası Fenerliler Putin yanlısı oluyorsa, doğalgaz yakarak Rusya'nın gelir elde etmesini sağlayan sizler de Putinci oluyorsunuz o zaman? Ne kadar saçma bir çıkarım değil mi?

Türkiye'de neredeyse her stadyumda söylenen ve 3 bin kişinin ölümünün sorumlusu Bin Ladin'e atıfta bulunan "Nasıl uzattın o mübarek sakalı, nasıl vurdun Amerika'yı, Usame baba bize kıyak yapsana, ... 'i bombalasana" tezahüratına da aynı duruşu sergilyor musunuz mesela? şovmenler.

Bu maçı bir Rus takımıyla oynasaydık ve sahadakiler aynı hareketleri yapsaydı bu sefer de tribünden Zelenskiy tezahüratları duyardınız. Olay bu kadar basit. Not: 3. derece akrabaları arasında Ukraynalılar olan birisinin, malum tezahürat hakkındaki yorumlarını okudunuz.