2. İsmail Kartal dönemi hayırlı olsun madem. Kendisini severim, efsanemizdir ve hakkı teslim edilmemiş isimlerden olduğunu düşünürüm fakat burada yönetimin camia ile dalga geçercesine takındığı tavır yüzünden yine günah keçisi ilan edilecek gibi gözüküyor.

Bu takımın 1 aydır resmen, 2 aydır da fiilen teknik direktörü yok. Madem böyle olacaktı, "neden 2 ay önce Vitor ile yolları ayırıp İsmail Kartal'ı getirmediniz?" diye sorarlar adama. UEL grubundan da çıkabilirdik, ligden de kopmazdık. Hem prestij hem de gelir kaybı yaşadık.

Yapıkları açıklamanın yalan olduğu, sözde anlaşıldığı/anlaşılacağı söylenen teknik direktörlerin isminin açıklanmamasından belli. Plan ve proje doğrultusunda teknik direktör arıyorlarmış. Planınız nedir? Projeniz nedir? Cevap yok. Bence görüştüğünüz bir teknik direktör de yok.

Kazanabileceğimiz 1 kupa ve sonuna kadar gidebileceğimiz bir Avrupa macerası varken kulüpteki bu boşvermişliği, bu başıboşluğu kabullenemiyorum. 1 değil, 2 değil her sene aynı filmi farklı şekillerde izliyoruz. Yeter artık.