Fenerbahçe yönetimi taraftarına ölüyü gösterip sıtmaya razı etti. Vitor Pereira kararının, daha fazla taraftar tepkisi almamak için çaresizce verilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum.

Teknik direktörün açıklanma biçimi de ayrı fiyasko. Taraftarı ikna edebilmek için, "sınavda kağıt boş kalmasın hoca belki puan verir" düşüncesiyle 2 kelimelik şeyi 10 kelimeyle yazan öğrenci gibi 4 sayfa yazı yazmışlar. Tamam tamam, inandık.

"Yarım kalan hikaye" diye bir şey uydurmuşlar. Tarihin en iyi kadrosunu şampiyon yapamamak, kazanarak rakibinin Avrupa cezasını uzatabileceğin kupa finalinde takımın rezil oyununu yedek kulübesinde bacak bacak üstüne atmış şekilde 90 dk kahve içerek izlemek...

Bu hikayenin yarım kalmasını geçtim; bu hikaye hiç başlamamalıydı bir kere. O takımın başına Vitor getirilmemeliydi. Yarım kalan hikayenin sonunda ne olacak? Abdoulaye Ba'nın 89 metreden çektiği şut bu sefer gol mü olacak? Ben, 2. döneminde de mukavelesini tamamlayamayacağını düşünüyorum Vitor Pereira'nın. Hayırlısı olsun.