2023-2024 sezonu boyunca yaşadığımız hem saha içi, hem de saha dışı rezillikler; hakem ve federasyon ittirmesi ile lig lideri yapılan parçalı şımarıklığı ve Trabzon'da yaşanan son olaylar sonrasında kulüp tarihi bir kararın eşiğinde: ligden çekilmeli miyiz?

Aklı selim düşününce, ligden çekilme meselesinin Türk futboluna zararı kısa vadeli; Fenerbahçe'ye zararı ise uzun vadeli olacak. Biz yine Süper Lig'e çıkıp bu kirli çarkın devam etmesini sağlayacağız. "Ligden çekilme" değil "Türkiye liglerinden çekilme" konusu gündeme gelmeli.

"Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış." cümlesindeki fare olmamak için daha sert kararlar alınmalı. Türkiye'deki futbol faaliyetini sonlandırmalı, başta milli futbol takımı olmak üzere tüm milli branşlara sporcu göndermemeliyiz.

Fenerbahçe'nin tüm branşlarda milli takımlara sporcu göndermemesi ve futbol faaliyetlerini Türkiye'de sonlandırması dışında alınacak hiçbir karar beklenen etkiyi yaratmayacak. Sadece biz zararlı çıkacağız. Ya bu deveyi gütmeli, ya bu diyardan gitmeli. Biz ikisini de yapmıyoruz.