Ömer'in durumu Fenerbahçe'de şans bulamayıp gittiği yerde parlamış futbolculardan farklı. 5 yıllık projeyi elinin tersiyle itiyor. Kulübüne para kazandırma niyeti de yok. Bu yaştaki futbolcusunun koluna kaptanlık pazubentini takmış kaç tane kulüp var? Kimseye nasip olmaz bu.

Barça-Real gibi kulüplere gitsen anlayacağım bak. Son 1 yılda 1 resmi galibiyet alabilmiş Schalke'yi, play-out bağımlısı Stuttgart'ı ; Avrupa'ya oyuncu ihraç etmeye başlamış kulübüne tercih ediyorsun. Sana değer verildiğini anlaman için daha ne yapılması gerekiyordu? Heykelini mi dikecektik Yoğurtçu'ya?

"yaşıtlarım Avrupa'da forma giyiyor" goygoyunu da bir geçeceksin. Senin yaş grubundaki potansiyel yetenekler arasında Ansu Fati hariç düzenli süre bulan yok. Kendini ispatlamadan, kim oluyorsun da maçların %50'sinde oynama şartı koşabiliyorsun? Ansu Fati kadar yetenekli olduğunu mu düşünüyorsun sahi?

Eljif Elmas bize 17 yaşında geldi, lisans çıkaramadığımız için yarım dönem resmi maça bile çıkamadı. Kapris yapmadı, çalıştı, formayı kaptı, başarılı oldu. Hem kendisine, hem de kulübüne kazandırdı. Ömer Faruk bunu tercih etmediyse eğer kaybeden Fenerbahçe olmaz. 5 yıl içerisinde Türkiye'de bir Anadolu kulübünde forma giyeceğine dair her türlü bahse de varım. Yolun açık olsun.