Fenerbahçe yönetimi sosyal medyayı fazla ciddiye alıyor. Burada her kafadan bir ses çıkıyor. Her söyleneni ciddiye alacaksak vay halimize. Bu sesleri genelleyerek insanların taraftarlık düzeyinin sorgulanması, hele başkan düzeyinde bunun yapılması hem yanlış hem de tehlikeli.

Bu bakış açısının ne kadar tehlikeli olduğunu ülkemizde yaşanan ayrışmaya bakarak da anlayabilirsiniz. Birisini eleştirdiğinizde sizi bir terör örgütüne üye olmakla suçluyor, diğeri de eleştirenlere "organize/troll" diyor. Aralarında zerre fark yok.

Yönetime olumlu yorum yapılınca "organik", eleştirilince "troll/organize". Yok böyle bir Dünya. antu'da neler neler yazılıyordu zamanında, ki halen yazılıyor. Herkes her konuda aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Bu mecraları neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz?

Fenerbahçe taraftarlarıyla bu kadar uğraşmak yerine her fırsatta Fenerbahçe'ye iftira atan, kamuoyuna bazı algıları sinsice yerleştirmeye çalışan kulüp başkanlarıyla uğraşsanız, kura çekimlerinde yan yana pozlar vermeseniz bu kulüp için çok daha faydalı bir iş yapmış olursunuz.